Specials

Cadeaubon

Zoekt u een origineel geschenk ? Is er iemand die een romantisch verblijf verdient? Of wenst u als bedrijf een (relatie)geschenk te geven aan uw trouwe klanten of aan uw personeel ? Wij bieden u de oplossing voor een uniek verblijf aan de Kust of een origineel arrangement uit ons aanbod op de website.
U kiest zelf de waarde. U stuurt ons een e-mail op hetziltezand@telenet.be met de gegevens die op de cadeaubon moeten vermeld staan (naam en adres voor wie de bon bedoeld is) en de adresgegevens aan wie de bon moet worden toegestuurd.

De cadeaubon is één jaar geldig na datum van uitreiking. Wij maken de cadeaubon op nadat het bedrag is gestort op rekening nummer IBAN ........... van Het Zilte Zand. U ontvangt enkele dagen later de cadeaubon.

Indien het te betalen bedrag hoger is dan het bedrag vermeld op de bon, dient ter plaatse het verschil te worden bijbetaald.

Arrangementen

Tijdens het jaar kan u steeds één van onze arrangementen boeken.

Twee overnachtingen in onze Suite.
Een flesje Champagne bij aankomst.
Een romantisch diner (Gastronomisch met aangepaste wijnen)
Eventueel shuttle service (op aanvraag als extra)

595,- € voor 2 personen


Twee overnachtingen in onze Franse kamer.
Een flesje Cava bij aankomst.
Een romantisch diner (Culinair met 1 fles wijn)
Eventueel shuttle service (op aanvraag als extra)

495,- € voor 2 personen


Twee overnachtingen in onze Romantische kamer.
Een flesje Champagne bij aankomst.
Een romantisch diner (Gastronomisch met aangepaste wijnen)
Een arrangement van 3 uur in onze wellness
Eventueel shuttle service (op aanvraag als extra)

665,- € voor 2 personen

Restaurants

Eten aan de Kust kan je doen in alle prijsklassen, met een grote variëteit in keuken.


Een regio laat zich niet alleen bezoeken, maar ook proeven. En dat geldt zeker en vast ook voor de Kust, dat zich meer en meer culinair op de kaart weet te zetten. We geven je ghier graag een selectie, die zeker representatief is, maar helemaal niet restrictief.Staar je dus niet blind op dit lijstje, maar ga ook zelf op ontdekking en volg vooral je instinct. Wie weet wat de stad nog in petto heeft en laat het ons gerust weten, dit ook vooral voor onze volgende gasten.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Meer info volgt.

Valentijn

Ben je op zoek naar een sfeervol arrangement (overnachting en romantisch valentijnsdiner) voor Valentijn? Wij bieden je een romantisch valentijnsaanbieding. Met een romantisch arrangement kun je het authentieke valentijnsgevoel delen met jouw Valentijn. In onze romantische B&B hebben wij een speciaal valentijnsarrangement samengesteld, waarbij natuurlijk veel aandacht is voor een romantische culinair diner, wellness en een sfeervolle hotelkamer. Geniet met jouw Valentijn van een feestelijke en luxe weekendje of midweek met een culinair en wellness valentijnsarrangement in een charmante B&B.

Moederdag special

Op zondag 13 mei 2018 is het Moederdag. Dé perfecte dag om je moeder of vrouw in de watten te leggen en haar te verrassen met een welverdiend weekend ontspanning!

Verras haar bijvoorbeeld met een leuke Cadeaubon, een of luxe wellness deal. Maak er een leuk en gezellig (lang) weekend van!
Hoe bestelt u een cadeaubon voor een overnachting of een wellness arrangement ?

U kiest zelf de waarde. U stuurt ons een e-mail op hetziltezand@telenet.be met de gegevens die op de cadeaubon moeten vermeld staan (naam en adres voor wie de bon bedoeld is) en de adresgegevens aan wie de bon moet worden toegestuurd.De cadeaubon is één jaar geldig na datum van uitreiking. Wij maken de cadeaubon op nadat het bedrag is gestort op rekening nummer IBAN ........... van Het Zilte Zand. U ontvangt enkele dagen later de cadeaubon.Indien het te betalen bedrag hoger is dan het bedrag vermeld op de bon, dient ter plaatse het verschil te worden bijbetaald.