Faciliteiten

Ontbijtruimte

De ontbijtruimte bevind zich in onze “Orangerie”. Ruim, licht en met een prachtig zicht over de weidse polders. Wij serveren u een uitgbreid ontbijt om de dag goed te kunnen starten. Er is ook een hoekje aanwezig voor de zoetekauwen. Al onze producten zijn van lokale, meestal artisanale, leveranciers. Wenst u graag een krant ’s ochtends, laat het ons tijdig weten en ze ligt aan uw ontbijttafel.

Terras

Bij goed weer serveren wij u het ontbijt op ons prachtig terras waar u in alle rust kan genieten van de frisse zeelucht. Ook overdag bieden de kleinere terrassen rond onze woning u momenten van rust en ontspanning. Een drankje kan u steeds ter hand nemen vauit onze barruimte. Een verscheidenheid aan boeken vind u tevens terug in onze kleine bibliotheek. Wenst u graag een krant ’s ochtends, laat het ons tijdig weten en ze ligt aan uw ontbijttafel.

Recepties

Huwelijksreceptie, babyborrel, productpresentatie of dergelijke. Ons terras staat ter beschikking tot maximaal 20 personen om hiervan een succes te maken. Bel of mail ons naar de mogelijkheden.

Vergaderruimte

Wenst u gebruik te maken van onze “Orangerie” als vergader of meetingruimte? Dit is mogelijk tot 12 personen, met tevens de mogelijkheid om dit uit te breiden met een broodjeslunch of afterdrink. Koffie en theefaciliteiten, water op de tafel, scherm, projectietoestel? Alles is mogelijk, wij bespreken dit graag met u door. Dit kan uiteraard ook in combinatie met een verblijf in onze kamers. (tot max. 8 gasten) Wij werken ook met verscheidene event organisaties samen voor incentives en/of teambuildings. Prijzen steeds op aanvraag.

Verhuur

Mobility: in samenwerking met een lokale partner verhuren wij Vespa scooters, zowel voor een halve dag als voor een ganse dag. Het betreft de Vespa Primavera 50cc die beschikbaar is voor de meeste chauffeurs met een normaal rijbewijs B. Het zijn scooters met volautomatische schakeling en kunnen 1 of 2 personen vervoeren. Er zit een passend rekje vooraan en achteraan op evenals een klein windschermpje. Er worden uiteraard passende helmen en ook één GPS bijgeleverd. Je kan hiermee een uitgestippelde route volgen of gewoon de regio ontdekken op je eigen tempo. Indien gewenst kan je ook pick-nick mand bijbestellen om je dag helemaal compleet te maken.

e-Mobility: ook hebben we enorm leuke e-bikes ter beschikking voor verhuur. Het betreft hier zogenaamde fat-bikes met een heel apart design. Het zijn fietsen voor recreatief gebruik (dus niet om lange trektochten mee te doen) met een hoog fun-gehalte. Ideaal om de nabije regio te ontdekken zonder al te veel moeite of inspanning. Ze zijn zeer toegankelijk voor iedereen en gemakkelijk in gebruik.
Beide aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en na bestelling vooraf, ze worden verhuurd onder voorwaarden. (voorwaarden beschikbaar op aanvraag)
Telkens in de prijs inbegrepen : GPS, helmen, volle tank en verzekering. (Vespa)
Tarieven per Vespa of Unimoke fiets en inclusief 21% BTW

09u30-13u30 OF 14u00-18u00
1 persoon: € 60,-
2 personen (1 vespa): € 70,-
Waarborg € 300,- per vespa

10u00-18u00
1 persoon: € 80,-
2 personen (1 vespa): € 90,-
Waarborg € 300,- per vespa

09u30-13u30 OF 14u00-18u00
€ 24,-
Waarborg € 150,- per fiets
Cash te betalen

10u00-18u00
€ 39,-
Waarborg € 150,- per fiets
Cash te betalen